Serveis integrals de planificació i suport a la gestió cultural
Català / Castellano

L'equip

Director

Col·laboradors

Consultors

BISSAPvincles de col·laboració amb les següents entitats: ESADIB, Fundació Romea - Grup Focus, SEIC, Instituto CIES, Universitat de Barcelona (Programa de Gestió Cultural).

BISSAP, juntament amb Tornaveu (València), Produccions del Mar (Palma) i Secuencia3 (Madrid), forma part de Gescènic, una consultoria especialitzada en gestió de les arts escèniques que presta serveis en el conjunt de l'Estat.

Jaume Colomer consultor cultural. Llicenciat en Filosofia i Lletres. Professor Associat del Departament de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de Barcelona, on imparteix les assignatures Gestió Cultural, Estudi de públics i polítiques de programació i, fins al 2007, l’assignatura Pedagogia de l’Oci. És Conseller Delegat de Gescènic. Anteriorment ha estat Gerent de l’empresa Tres per 3, S.A. dedicada a la producció i exhibició d’espectacles teatrals a Barcelona (1999-2003) i Director de Serveis d’Educació, Cultura i Cooperació de l’Ajuntament de Sabadell (1996-1999), com també ha tingut diferents responsabilitats directives a les Àrees de Joventut, Afers Socials i Esports de l’Ajuntament de Barcelona (1979-1995). És autor de diverses publicacions sobre cultura i educació, i col.laborador habitual de la revista Artez. A Quaderns Gescènic ha publicat (2007) La gestió de les arts escèniques en temps difícils i, juntament amb Jordi Sellas, (2009) Màrqueting de les arts escèniques. Creació i desenvolupament de públics.

Tots els drets reservats