Serveis integrals de planificació i suport a la gestió cultural
Català / Castellano

BissapCrowdfunding

Destinataris:

  • Ajuntaments que volen analitzar els avantatges d’una plataforma tecnològica corporativa de crowdfunding per al finançament de projectes culturals d’àmbit local.

 

El crowdfunding és una modalitat de micropatrocini basada en l’aportació massiva de petits pagaments gestionats a través de plataformes que operen a internet.

Les tecnologies digitals han fet viable la captació de micropagaments en un moment que els públics culturals volen deixar de ser mers consumidors per esdevenir participants actius i coproductors dels projectes culturals que els interessen. La voluntat d’empoderament dels públics de la generació web 2.0 és el que ha fet possible l’èxit de les plataformes emergents de micropatrocini.

El que està clar és que el finançament de projectes culturals en el nou context econòmic ha de contemplar les oportunitats que li ofereix el micropatrocini. En col·laboració amb SEIC, Bissap ofereix als responsables de les polítiques culturals d’àmbit local serveis de gestió de plataformes tecnològiques corporatives per a la captació de recursos de micropatrocini que permetin el finançament de projectes escènics i culturals.

Tots els drets reservats